Nyomtatás

Föld Fesztivál az Állatkertben, 2016. április 20-24.

2016-04-20 712

foldfesztivalA Föld Napjához kapcsolódóan, 2016. április 20. és 24. között a Budapesti Állatkertben ismét lesz Föld Fesztivál. Az idei egyhetes programsorozat a biodiverzitás jegyében telik, mely témákat játékos ismeretterjesztés formájában tolmácsoljuk a kisebb és nagyobb látogatók felé. Jelen lesz az állatkerti madármentő csapat, ahol a munkatársaink állatorvoslási titkokat is elárulnak.

Tanulhatunk a madarak fészkelési szokásairól, lesz madárvédelem a gyakorlatban valamint madárfelismerés, odúfestés és állatbemutató. Számos érdekességet megtudhatunk a szentjánosbogarakról, az erdők-mezők védelméről, az ember és a természet harmonikus kapcsolatáról. Ismerkedhetünk a hegymászással és a kínai kultúrával, lesz teakóstolás, kung fu és taiji bemutató. A programok között szerepel állatkertépítés, kézműves foglalkozás, könyvbemutató, filmvetítés és még sok-sok játék.

Időpont: 2016. április 20–24.
Helyszín: Budapesti Állatkert
Információ: www.zoobudapest.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek