Nyomtatás

IX. Lakásbörze kiállítás és vásár, 2016. április 22-24.

2016-04-15 1880

lakasvasarlasAz ingyenes kiállításon a látogatók több mint 100.000 eladó ingatlan közül válogathatnak. A kiállításon részt vesznek a legnagyobb ingatlanközvetítő hálózatokon kívül a legújabb ingatlanfejlesztések, legnagyobb bankok, szakmai szolgáltatók. A Lakásbörzén mintegy 100 ezer fővárosi, agglomerációs, és vidéki ingatlanról kaphat első kézből információt.

Lakások, alaprajzok, elhelyezkedés, fizetési ütemezés, garanciák - a legfontosabb kérdések, amelyeket egy helyen tehetnek fel a kiállító cégek kiváló munkatársainak. A kiállítás egyik legmeghatározóbb eleme az ingyenes tanácsadás, ahol szakképzett jogi, hitel és értékbecslő szakemberek válaszolnak az érdeklődők kérdéseire. Talán még soha nem volt ennyire fontos a tájékozottság, hiszen a megváltozott jogi környezet, banki konstrukciók illetve a kapható támogatások sok utánajárást igényelnek a leendő felhasználóktól. A kiállításon viszont lehetőség van egy helyen megkapni a válaszokat.

Időpont: 2016. április 22-24.
Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Információ: www.lakasborze.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek