Nyomtatás

OTTHONDesign, 2016. április 6-10.

2016-02-24 1396

otthondesignAz OTTHONDesign kiállítás felöleli az otthonteremtés teljes témakörét: bútor (konyhabútor gyártók), konyhatechnológia/háztartási nagygépek, fürdőszoba & wellness, kandalló, burkolatok, világítástechnika.  A design legújabb trendjei a kerttervezés, kertépítés témakörének látványos bemutatkozásával, kerti bútorokkal együtt a lakás külső-belső kialakításához ad teljes kínálatot.

A 2016-ös kiállítás - a növekvő kiállítói igénynek köszönhetően - már két pavilonban kerül megrendezésre.

Középpontban: design és innováció

A kiállítás a kezdetektől törekszik a legújabb hazai design trendek bemutatására, színvonalas termékkörök megjelenítésére. Az OTTHONDesign kiállításon egyre több gyártó és nagy márka képviselteti magát bemutatva legújabb fejlesztéseit.

A 2015-ös kiállításon nagy sikerrel debütált Magyarország első open design projektje, ami a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Bútorszövetség és a Hungexpo a hagyományostól eltérő együttműködésének eredménye. Az együttműködés célja, hogy a felhasználó a kortárs open design megoldások szellemében olyan ingyenesen letölthető design bútor tervekhez jusson, amelyek magyar asztalosipari körülmények között könnyen megvalósíthatók és meg is fizethetők. A projekt folytatódik 2016-ban is.

Időpont: 2016. április 6-10
Helyszín: Hungexpo Vásárközpont
Információ: otthon-design.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek