Nyomtatás

Óévbúcsúztató fesztivál a Vajdahunyadvárban, 2015. december 29-31.

2015-12-16 1420

szilveszter1Év végi gasztronómiai különlegességekkel, malacsütéssel, forraltbor sétánnyal, vodka különlegességekkel, koncertekkel és gyerekprogramokkal várják a látogatókat a Városligetbe az év utolsó napjaiban az ingyenes Óévbúcsúztató Fesztiválra. A rendezvény első napján Torkos Előszilveszterrel készülnek 50%-os kedvezményekkel.

Rendhagyó ingyenes Óévbúcsúztató Fesztivált szerveznek 2015. december 29-30-31-én a Vajdahunyadvárba. A rendezők célkitűzése bemutatni a szilveszteri hagyományokat, és felsorakoztatni az év végi gasztronómiai különlegességeket. 

Az Óévbúcsúztató Fesztivál első napján a szervezők Torkos Előszilveszterrel készülnek, ahol 50%-os áron lesznek megkóstolhatóak a legfinomabb fogások.

December 30-án megszervezésre kerül Budapest legnagyobb ingyenes előszilveszteri partyja, ahol Dj Dominique és az első emelet frontembere, Kiki idézi fel a régmúlt nagy slágereit.

Szilveszter napja, azaz december 31-e az egész családnak szóló álarcosbál lesz. A gyermekek elkészítheti ingyenesen saját maszkjaikat és malacsimogatóval és megannyi kézműves foglalkozással is készülünk.

A rendezvény látogatása ingyenes, különleges évzáró fesztivál a család minden tagjának, a legkisebbektől, a legnagyobbakig.

HELYSZÍN: Budapest, Vajdahunyadvára
IDŐPONT: 2015. december 29-31.
RÉSZVÉTELI DÍJ: ingyenes


(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek