Nyomtatás

Sinsay – csajok előnyben

2015-10-05 1079

sinsayJó vagy, de nem egy angyal? Akkor a Corvin Plaza novemberben nyíló új márkaüzletét neked találták ki! A kimondottan fiataloknak tervezett Sinsay első magyarországi üzletében az egyedi szabásvonalak, a lezser darabok és a nőies ruhák egyaránt megtalálhatók lesznek. Játssz te is a divattal, és tervezd meg a saját dizájnodat, amellyel kitűnhetsz a tömegből!

Az őszi gardróbfrissítéshez néhány ötlet, a Corvin Plaza rövidesen nyíló új ruhaüzletéből! Csajos, lezser és formabontó ruhák a Sinsay-nél, amelyekkel megtervezheted a saját stílusod!

Hódít a western stílus! Farmer, hasított bőr táska és cipő, hozzá egy fekete báránybunda hatású mellény, és te leszel a környék legcsinosabb cow-girlje!


A fényes, csillogó anyagú ruháktól hamar a csillagok közt érezheted magad! Hétköznapi csillogáshoz válaszd kiegészítőnek az arany- vagy ezüstszínű hátizsák!

 


Az őszi napsütésben a meleg, őszi színeket is jobban esik hordani!


Laza iskolai szereléshez végy egy farmert, és a blúzok, ingek, pulóverek segítségével számtalan variációs lehetőséget találsz!


 

További hírekért és információkért figyeld a Corvin Plaza folyamatosan frissülő weboldalát!

(X)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek