Nyomtatás

Jelmezes vásárlásra ösztökél az Auchan

2014-02-05 2339

A lánc óbudai üzlete kedvezményt biztosít azon fogyasztóinak, akik jelmezben térnek be hozzájuk február 8-án és 9-én. Az Auchan óbudai áruházában február 8-9-én azoknak a vásárlók, akik farsangi jelmezben térnek be, és vásárolnak is, a végösszegből kedvezményre jogosultak - derül ki a vállalat közleményéből.

Ennek jóváírása ajándékkártya formájában történik a vásárlást követően 1 órán belül a vásárlást igazoló bizonylat bemutatásával az Áruház Vevőszolgálatánál. A kedvezmény igénybe vehető akciós termékek vásárlása esetén is, maximális mértéke 100 ezer forint.

Egy vásárlást igazoló bizonylat után egyszer lehet a kedvezményt érvényesíteni. A farsangi jelmez elbírálását pedig az áruház Vevőszolgálata végzi. Amennyiben több személy, család vásárol együtt vásárlásuk esetén bármelyik személy farsangi jelmezbe öltözése is jogosít a kedvezmény igénybe vételére.

 

(Forrás: Marketinginfo.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek