Nyomtatás

Magyarországi szálloda nyújtja a világ egyik legjobb reggelijét

329

A Hotel Palazzo Zichy egyedüli magyar szállodaként került a ranglista legjobbjai közé.

A reggeli a nap legfontosabb étkezése – tartja a mondás, és erre törekednek a szállodák is akkor, amikor a büféreggelijeikben a napindító fogások legjavát vonultatják fel. A Mornings.co.uk a Tripadvisor értékelései alapján összeszedte a világ legjobb szállodai reggelijeit, 113 országból.

zicc2

A legjobb tíz közé három londoni szálloda is bekerült. A Tower Hotel négycsillagos szállodája a ranglista nyolcadik helyére volt jó, a Premier Inn London County Hall Hotel a hatodik helyig menetelt, az abszolút győztes pedig a Park Plaza Westminster Bridge lett.

Fantasztikus reggeli kínálata több mint ötezer pozitív értékelést kapott.

Ezüstérmes Róma elegáns, négycsillagos szállodája, a Hotel Artemide, a dobogó harmadik fokára pedig a malajziai Traders Hotel állhatott fel. A listán szerepel még a malajziai Shangri-La Kuala Lumpur, a thaiföldi Chatrium Hotel Riverside, a Shangri-La Bangkok.

zicc3

A világranglista hetedik helyén

a Hotel Palazzo Zichy szerepel egyedüli hazai szállodaként.

A Budapest szívében, a történelmi Palotanegyedben található szálloda üvegtetős reggelizőtereme csodálatos látványt nyújt, ráadásul mindennap amerikai stílusú svédasztalos reggelit szolgálnak fel vendégeik számára. Az előcsarnokban működő bárban pedig zseniális koktélok kóstolhatók.

| Forrás: roadster.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek