Nyomtatás

Új strand és csúszdapark épül Tiszafüred városában

622

Tiszafüred polgármestere, Ujvári Imre a Facebook-oldalán jelentette be a településen épülő strand első látványterveit- szúrta ki a Travelo. A tiszafüredi fürdőfejlesztés a teljes, 2,5 hektáros zöldfelület megújítását, új medencék építését, egy csúszdapark létrehozását, egy spray park – magyarul vizes játszótér, valamint egy 3 szintes, összesen 6600 négyzetméteres fürdőépület megépítését foglalja magában.

A látványos és modern megjelenésű épületben a medencék és a kiszolgáló terek mellett szaunavilág, masszázshelyiségek és egy étterem is helyet kap.

Az egyedi tervezésű, impozáns épület büszke ékköve lehet városunknak.

– írta Újvári Imre, Tiszafüred polgásmestere

Tiszafüred dinamikusan fejlődik, aki járt arra, láthatta, hogy megújult az egész belváros, új piaccsarnok és korszerű egészségügyi központ létesült és a Tisza-tó legnagyobb játszóterét is átadták. Idén júniusban pedig megnyitották Tisza-tó egyik legszebb fekvésű, megújult szabadstrandját, új főépülettel, kulturált vizesblokkokkal, strandfoci pályával.

| Forrás: spabook.net

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek