Nyomtatás

Új mobilházakkal és all inclusive csomaggal indítja a nyarat a celldömölki kemping

221

A Vulkán Gyógy-és Élményfürdő szomszédságában lévő JUFA Vulkan Camping-Resort több újdonsággal várja idén nyáron a vendégeit Celldömölkön.

„A zárlat alatt végrehajtott beruházás során 8 új mobilházat telepítettünk, így már 24 darab 32-34 négyzetméteres mobilház várja nálunk a kempingezés legkényelmesebb formáját keresőket. Az ötszemélyes mobilházak modern berendezésűek, nagyméretű teraszaikról idilli kilátás nyílik a Ság-hegyre” – tájékoztatta szerkesztőségünket Klára Ágnes szálloda- és kempingigazgató.

A kempingben található Vulkán Grill éttermet teljesen beépítették, hogy az minden időjárási körülmények között használható legyen, ugyanitt konyhatechnológiai fejlesztést is végrehajtottak.

Az egész kemping területén erősítették a wifit, a mobilházakban pedig bővítették a magyar televíziós csatornák számát, fejlesztették a kamerarendszert.

A legkisebbek örömére ingyenesen használható ugrálóvárat helyeztek el, amely a játszótér mellett újabb lehetőséget nyújt a szórakozásra. A salakos teniszpálya és a multifunkcionális sportpálya szintén megújult.

A családos vendégek kedvéért kidolgozott all-inclusive csomagajánlat tartalmazza a parcellahelyet, az áram- és vízhasználatot, a fürdőbelépőt és egy kutya ingyenes elhelyezését is.

A JUFA Vulkan Camping-Resort 57 nagyméretű lakókocsi-beállóhellyel, valamint 18 telepített lakókocsisoknak kialakított beállóhellyel rendelkezik, ezek mindegyike apró kavicsos, és minden parcellánál adott a közvetlen víz- és áramvételi lehetőség. A sátorozókat 50 sátorhely várja.

mobhaz2

Két épületben találhatók vizesblokkok (mozgáskorlátozottak számára is), főzőhelyiségek, mosási, ingyenes mosógéphasználati lehetőség is van. A vendégek ezenkívül ingyenesen használhatják a szomszédos fürdő szolgáltatásait.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek