Nyomtatás

SZÉP-kártya: rekordgyanús év lehet?

325

Vannak nyertesei is az idei nyári covid-helyzetnek. Itt az egyik, mutatjuk! Az MKB SZÉP Kártya közel 10 éves működése során első alkalommal, idén júliusban haladta meg az egy havi költések összege a 3 milliárd forintot.

Aztán augusztus újabb csúcsot hozott: a költések összege meghaladta a 3,7 milliárd forintot. Összehasonlításképpen ez a szám több mint kétszerese a 2018. augusztus havi költésnek.

A 2020. augusztusig a költések 15 százalékkal haladták meg a 2019-es értékeket. A három „zseb” külön-külön: a szállás zsebről 21 százalékkal, a másik két zsebről pedig 13-13 százalékkal költöttek többet. A legtöbb költés idén is a vendéglátás alszámláról történt.

A költések növekedését különben segíthette, hogy az elfogadóhelyek száma 1 év alatt 15 százalékVannakkal nőtt és megújult a kártya kommunikációja is.

2020-ban eddig közel 7 százalékkal több munkáltatói juttatás érkezett a számlákra, mint 2019. január-augusztus időszakában. 2018 hasonló időszakával összehasonlítva 85 százaléknál is magasabb az emelkedés mértéke.

(Forrás: turizmusonline.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek