Nyomtatás

Tihany, Tihany Kalandpark

2000

A vadregényes, kacsák által látogatott, dimbes-dombos, bozótos erdőben a hat különböző akadálypályán (2 gyerek-, 2 zöld- és 2 kék pályán), a mászófán, vagy az óriás lecsúszó pályán kihívást és kalandot, míg a fák tövében, Tihany természetvédelmi környezetében nyugalmat és pihenést találnak kicsik és nagyok egyaránt.

A magaslati kötélpálya élő fák lombkorona szintjén kialakított, összetett ügyességi-, technikai feladatok rendszere, melyhez elengedhetetlen, folyamatos leesés elleni biztosítási rendszer is tartozik. Természetes erdei környezetben, a fák lombkorona szintjén, mesterséges kötélhidak és egyéb műszaki megoldások segítségével lehet a magasban akadálypályákon végig haladni.

A Kalandszigeten a Balaton lenyűgöző látványa mellett jelenleg mintegy 60 akadály várja a látogatókat, s az attrakciók számának folyamatos növelésével szeretnék az ország egyik leghangulatosabb és legkalandosabb parkjává tenni a Tihany Kalandparkot.

Helyszín: 8237 Tihany, Lepkesor 29.

Nyitva tartás: minden nap 09-20 óráig, kasszazárás 18:30-kor.

További információ:
06-70/5436-042 vagy 06-30/3515-917
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://kalandsziget-tihany.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek