Nyomtatás

Tiszalök, Feketeszakáll Kalandpark

1897

A Feketeszakáll Kalandpark Tiszalök üdülőövezetében, a tiszalöki strand szomszédságában várja a sportos kikapcsolódásra, aktív pihenésre vágyó vendégeit. A kalandpark része többek között a mintegy 80 elemből álló három-emeletes akadálypálya, a drótkötél-csúszdapálya, a több mint 200 négyzetméter alapterületű élethű kalózhajó és a 120 méter hosszúságú földalatti csőlabirintus.

A legkisebbek számára a kalandhajó belsejében kialakított mini-játszótér biztosítja az önfeledt szórakozás lehetőségét.

A labdajátékok kedvelőire is gondoltunk: focipálya, strandröplabda pálya is a látogatóink rendelkezésére állnak. Ezek a pályák külön-külön is bérelhetőek.

A homokos part szintén a kalandpark része, ahol fürdésre kijelölt, biztonságos strand fogadja a látogatókat. A komplexumba csak a strand területére érvényes és kombinált belépőjegy is váltható, amellyel a szórakozni vágyók a kalandpark eszközeit is igénybe vehetik.

Mi sem természetesebb, minthogy gondoltunk mozgáskorlátozott vendégeink felhőtlen kikapcsolódására is: az akadálypálya legalsó szintje mozgáskorlátozottak számára is igénybe vehető, illetve nekik szól az egész szezon időtartama alatt érvényben lévő Tógyer Zsolt Emlékverseny.

Helyszín: 4450 Tiszalök, Hrsz:0537/37

Nyitva tartás: http://www.feketeszakallkalandpark.hu/nyitvatartas/

További információ:
Tel.: 06-70/670-1019
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://www.feketeszakallkalandpark.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek