Nyomtatás

Miskolctapolca, Kalandtúrapark

3536

A Miskolctapolcai Kalandtúra Park Miskolctól néhány kilométerre, Miskolctapolca szívében a csónakázó tavat ölelő erdő fái között található. A pályák különböző hidakból (vietnami, rönkhíd, lengőhíd, amasonasi híd stb.) épülnek fel, amelyek nehézségi szintje a pályák színének megfelelően változik.  Számos új akadállyal várja kalandtúrázni vágyó, új és régi vendégeit a Kalandtúrapark.

A kalandpark egy kék (könnyebb), egy piros (nehezebb) és 2007. július végétől egy fekete (extrém) pályarendszerre tagolódik. A kék pálya 3-11 m-es, míg a piros és a fekete pálya 4-11 m-es magasság között mozog.

Kibővült és teljesen megújult a piros pályarendszer, az ország egyik legnehezebb pályáját, az Adrenalin pályát pedig egy új, "Mókus ösvény" csúszópályával egészítették ki.



Helyszín: 
Miskolctapolca, Garas sétány,
Csónakázó-tó mellett

Nyitva tartás: 
Június 15-től augusztus 31-ig minden nap: 10-19-ig
Áprilistól június 15-ig valamint szeptember 1-től október közepéig
hétköznap: Előzetes bejelentkezés alapján, a csoporttal egyeztetett időpontban! 
Hétvégén: 10-19-ig

További információ:
Információ, bejelentkezés: 30/519-1062
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.kalandturapark.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek