Nyomtatás

Makó, Maros KalandPart

3819

A 4 méter magasságban lévő 29 feladatból álló kötélpálya, mely a festői Maros folyó mellett húzódik, igazán nagy izgalmakat nyújt azoknak, akik próbára akarják tenni ügyességüket, kitartásukat és erejüket. Akinek ennyi izgalom nem volt elég, feltétlenül csússzon át a Maros felett 8 méter magasságban kifeszített drótkötélpályán. Itt fizikai igénybevétel nincs, csak a tiszta élmény!

A kalandpálya elemeit úgy alakították ki, hogy bárki, különösebb felkészültség nélkül bátran vállalkozhat rájuk. Vigyázat, azért a földről nézve minden más!

A kalandpálya, a drótkötélpálya, a csónakkikötő és a legmagasabb pontján 20 méter magas lombkoronasétány után újabb élményelem, az inga szolgálja a makóiak és vendégeik kikapcsolódását a folyóparton. Ezen kívül az Árbóc, a Tiroli csúszópálya, Óriás fészek és függőhíd, Mászófa valamint Trambulin várja  szórakozni vágyó vendégeket.


Helyszín: 6900 Makó, Návay Lajos tér 5–7. 

Nyitva tartás: Áprilistól októberig, H – P: 14-18, SZ-V: 10-18.

További információ: 
Tel.:62/211550, 62/211828
e-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://maroskalandpart.mako.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek