Nyomtatás

Göd, Dunakaland Kalandpark

4167

A Dunakaland Kalandpark Budapest közelében, Gödön, a Dunakanyarban található. Az egyetlen közvetlen Duna parti kalandpark Pest megye határain belül. Központi eleme a kötélpálya, melyet a kalandparknak otthont adó Kék Duna Hotel 3,5 hektáros ősfás parkjában, százéves faóriások törzsére, 4-6 méteres magasságban lett telepítve.

A kötélpálya speciális kialakítása lehetővé teszi, hogy gyermekeknek (kb. 135 cm-es magasságtól) és felnőtteknek egyaránt izgalmas, és biztonságos szórakozást kínáljon. A pálya bejárása során páratlan kilátás nyílik a Pilisre, és a szinte a lábunk alatt hömpölygő Dunára. A kötélpálya a park százéves ősfái között kifeszített drótköteleken kialakított különböző akadályok rendszere, melyeken az előrejutás különleges mozgásformák segítségével valósítható meg.

Helyszín:
Dunakaland Kalandpark
2131 Göd, Jósika utca 14.

További információ:
Telefonszám: +36 20 625 9419
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.dunakaland.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek