Nyomtatás

Túrkeve, Termál- és Élményfürdő

3506

A Túrkeve Termálfürdőben egyaránt megtalálja számítását, aki a gyógyvíztől gyógyulást vár, aki enyhülést keres a forró nyári hőségben, aki sportolás céljából vagy testi-lelki feltöltődésre, pihenésre vágyva látogat el. A közel 5 hektáros, parkosított fürdőben több kültéri medence közül is választhatnak a vendégek.

Uszoda, élménymedence és gyógyvizes medence is található a területen. A csendes, nyugodt környezetben felépült fedett élményfürdő családbarát szolgáltatásai pihentető kikapcsolódást nyújtanak az egész családnak. Kisgyermekes családoknak ajánljuk a pancsoló- és gyermekmedencét, a gyermekcsúszdát, az izgalmas játszóházat a baba-mama sarokkal és pelenkázó helyiséget.

A gyógyulni vágyóknak ajánljuk a gyógyvizes medencéket, a Kneipp-taposót, a „Himalája” sószobát és az gyermekeknek szánt „só-homokozót”. A kényeztetésre vágyóknak ajánljuk, hogy a különféle kezelések, masszázsok mellett próbálják ki a testet-lelket felfrissítő szaunákat, gőzkabint és merülő medencéket is.

Közvetlenül a főépület és az új fedett élményfürdő mellett található az egyik legkedveltebb, egész évben üzemelő medence. A medencetérbe benyúló, napernyővel ellátott "ülőpad-sziget" lehetővé teszi, hogy a gyógyvíz hőmérséklete különböző lehessen a két oldalon, így az igazán melegérzetet kedvelők is kellemesen érezhetik magukat. Az élményelemeket időzítő automatika vezérli. Élményelemek: pezsgőfürdő, vízköpő, buzgár levegőbefújással és nyakmasszírozó.

Helyszín: H-5420 Túrkeve, Kuthen király u. 11.

Nyitva tartás:
január 1-től december 31-ig
hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap: 8:00-19:00
péntek és szombat: 8:00-20:00

További információ:
Telefon: +36 56 361 534
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://turkevetermal.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek