Nyomtatás

Esztergom, Aquasziget

3839

Az élményfürdő fedett területén élménymedence, pihenőmedence, jacuzzi, gyermekmedence, infraszauna és két csúszda, valamint dísztó, mellette mini terrárium, látványkonyha, söröző és pihenőágyak állnak a vendégek rendelkezésére. A strand területén, a medencék mellett óriás gyermekjátszótér, strandröplabdapálya és grillterasz is működik.

A beltéri élménymedence sodrófolyosóval, gejzírrel, nyakzuhanyokkal, vízeséssekkel, vízgombával, buzgárokkal, dögönyözőkkel, mászófallal. A pihenőmedence dögönyözővel, oldalmasszázzsal, nyakzuhanyokkal, ülőpaddal kellemes kikapcsolódást biztosít az arra vágyóknak. A jacuzzi medence kellemesen meleg vize és buzgárjai átmaszírozzák az elgyötört testet. A belső gyermekmedence épített teknősbékával és vizet spriccelő bohóccal különleges élmény a gyermekeknek. A beltéren található infraszauna kellemesen átmelegíti és mélyen méregteleníti a szervezetet. A két csúszda különleges effektekkel és időmérővel kíváló helyszíne a szórakozásnak.

Szintén a fedett beltéren található két csúszda is, melyek pedig azon túl, hogy japán high-tech szórakoztatóipari elemekkel – stroboszkóp, hang- és fényhatások – egészülnek ki, időmérőkkel vannak felszerelve, melyek az aktuális lecsúszásokon túl a napi rekordokat is rögzítik. Kültéri strandunk szórakoztató lehetőségei közé tartozik a két óriás csúszda a hozzájuk kapcsolódó fogadómedencével, a gyerekmedence csúszdás épített várral a közepén, egy élménymedence hullámeffektekkel, valamint a télen is használható úszómedence illetve kültéri pihenőmedence ami igazi látványosság és vonzerő a családosok és a szórakozásra vágyó vendégek számára. A kültéri két játszótér és strandröplabda-pálya játékos izgalma további kellemes és tartalmas időtöltést biztosít mindenkinek.

A 25 méteres úszómedence kiúszóval szintén egész évben használható. Nyári szezonban használható: Az élménymedence vízeséssel, vízköpőkkel, gejzírrel, levegőbefúvással és hullámeffekttel, valamint a külső gyermekmedence épített várral és kis csúszdával egész napos szórakozást nyújt a kicsiknek.

Kültéri csúszda 1.: 7,56 m indítómagasságról, 72 m hosszú
Kültéri csúszda 2.: 10,22 m indítómagasságról indul, 93 méter hosszú.
Mindkét csúszdához fogadómedence csatlakozik.

Helyszín: 2500 Esztergom,Táncsics Mihály u. 5.

Nyitva tartás: Hétfő - Vasárnap: 9-20 óráig
A kültéri strand kizárólag május 1. és augusztus 31. között-, a nyári szezon ideje alatt tart nyitva.

További információ:
Tel.: +36-30-612-3131
Web: http://www.aquasziget.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek