2024. július 20., szombat - Illés

Promóció

Extrém ajándékok, amelyekre mindig emlékeznek majd

871

Te mivel szoktad meglepni a szeretteidet? Egy aranyos plüssel vagy egy finom üveg borral? Van egy rossz hírünk, ezekre a kedves ajándékokra néhány hónap múlva már senki sem emlékszik… Egy igazán jó ajándék nem feltétlenül az, ami kézzelfogható vagy anyagi értékkel bír. Sőt! Sokkal maradandóbbak azok a meglepetések, amelyeket – akár közösen – megélhettek a szeretteiddel. Egy felejthetetlen autóvezetés, egy közös VR-nap, vagy egy egyedi kaland, mint például az ejtőernyőzés, sokkal maradandóbb nyomot hagy az ember szívében, mint bármelyik tárgy. Az ilyen, igazi libabőrös ajándékok feszegetik a komfortzónát, épp ezért örökre beleégnek a legszebb emlékek közé.

A Meglepkék 2004-ben egy klasszikus ajándékozós oldalként kezdte a pályafutását: az akkori portfólió bonbon-t, virágcsokrot, chippendél showt tartalmazott, bár a tandemugrás már a kezdetektől szerepelt a listán. Ebből a retro kínálatból jutott el az évek során Magyarország elsőszámú extrém élményeket kínáló oldalává, akik 2024-ben 2600 élménnyel szereztek örömet.De mitől lesz tökéletes egy ajándék?Sashalmi Attila, az oldal tulajdonosa elárulta, az aktuális trendek az élménypiacon is mindig változnak, amíg néhány éve a versenyautó-vezetés volt a legmenőbb meglepetés, mára a VR és a gamer tematikájú programok a legnépszerűbbek. A piros ferrari azért még mindig sokak számára vonzó, de egy fekete ferrari például már senkit sem érdekel…

A jó ajándék legfőbb ismérve, hogy te büszkén adod át, aki kapja, az pedig önfeledten mosolyog majd. Ez mindkét félnek csodás érzés. A jó ajándék mindig meghökkentő, azzal lehet a legnagyobb örömet okozni, amiről az ajándékozott esetleg még azt sem sejtette, hogy létezik. Egy tárgy, legyen bármilyen drága, egy-két év múlva elromlik, lecserélődik, senki sem fog rá emlékezni. Az élmény viszont örökre szól, egészen más kategória” – mondta Sashalmi Attila.

Egyre bátrabbak a fiatalok

Érdekes megfigyelni a generációk közötti különbséget is. A legfiatalabb generáció tagjait nem kell félteni, a gyerekek sokszor már egyedül is telefonálnak, érdeklődnek egy-egy ajánlatról. Ráadásul ők, és a szüleik is egyre merészebb ajándékokat is bevállalnak: egy 14 éves fiú szülinapjára már simán kiválasztható a driftelés vagy akár a mesterlövészet is.

Az autós-hype már lecsengett, úgy tűnik, hogy az a réteg kivezette magát. A fiatalok pedig egyre inkább az „élményesebb” élményeket kutatják: egy látogatás a Macska Múzemban, egy kiadós VR-játék, egy izgalmas léghajós körút vagy egy egésznapos canopizás az, ami lázba hozza őket. Az egyik legkülönlegesebb élményünk most a sugárrepülőgépes repülés, ez egy Európában is egyedülálló ajánlat. De nagyon népszerű mostanában a lövészet is, nyugaton már nem kivitelezhető, hogy civilként ilyen fegyverek közelébe juss és még lőhess is velük. Sokszor mikor ilyen ajándékot kap valaki, el sem hiszi, hogy ez valóban létezik” – mondta el Attila.

Kell a wellness is!

A Meglepkék.hu az extrém ajándékokkal robbant be a köztudatba, de a fogyasztói igényekre reagálva egyre több gasztro- és wellness ajánlat kerül a palettára. Annál is inkább, hiszen a statisztikák szerint az oldal vásárlóinak közel 80%-a nő. Épp ezért az oldalon található, közel 2700 élmény-ajándék sorában több kényeztető élmény is helyet kapott. Ilyen például a feledhetetlen tavaszi kaland a Mátrában, a privát mobilszauna, vagy a romantikus tereplovaglás az Alföldön.

forrás: Meglepkék Hungary

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 


 

 


 

KNIPEX, győzteseket kovácsolunk!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Július 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Tartalom galéria

Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Formula 1 Magyar Nagydíj – 2024

Formula 1 Magyar Nagydíj – 2024

More details
Új időpontban : 42. Lidl Balaton-átúszás, 2024. július 21.

Új időpontban : 42. Lidl Balaton-átúszás, 2024. július 21.

More details
Hasznos időtöltés a nyaralás alatt

Hasznos időtöltés a nyaralás alatt

More details
Művészetek Völgye, 2024. július 19-28.

Művészetek Völgye, 2024. július 19-28.

More details
A Néprajzi Múzeum a Művészetek Völgyén

A Néprajzi Múzeum a Művészetek Völgyén

More details
Klassz a pARTon! 2024. július 12-30.

Klassz a pARTon! 2024. július 12-30.

More details
Vár a Balatoni Vízivilág Látogatóközpont, Balatonfüred

Vár a Balatoni Vízivilág Látogatóközpont, Balatonfüred

More details
LEGO: magyar fotós keltette életre az Artemis missziót

LEGO: magyar fotós keltette életre az Artemis missziót

More details