Nyomtatás

Vállalati Facebook és Google Ads hirdetési kampányok gyakorlata, 2021. március 3-4.

193

A jól beállított Facebook vagy Google Ads (Adwords) hirdetés olcsó, mérhető, tesztelhető és az elérhető legjobb célzást nyújtja. Miért fizetne ügynökségnek, ha cégen belül Ön is elsajátíthatja a két leghatékonyabb online hirdetési rendszer használatát? Két napos gyakorlati hirdetési webináriumaink segítségével tapasztalt szakértőinktől tanulhatja meg a Facebook és Google Ads hirdetések – ma még kevesek által alkalmazott – trükkjeit és újdonságait lépésről lépésre, kiscsoportos tréning keretén belül.

 

  •  Hallgatóink a képzések elvégzése után olyan tudás birtokába jutnak, amely segítségével önállóan és hatékonyan tudják használni a hirdetési platformokat és annak hirdetési eszközeit.
  • Olyan ismeretekhez juthatnak, melyek tovább növelik kampányaik megtérülését, előnyt szerezve a versenytársakkal szemben az online csatatéren! Megismerkedhetnek olyan bevált technikákkal, amikkel jelentősen javítják kampányok áttekinthetőségét rengeteg időt megspórolva a kampányok felállításakor és az optimalizálás folyamán.
  • Továbbá választ kaphatnak korábban felmerült kérdéseidre, amiket eddig nem tudtak senkitől megkérdezni!

A képzésekre Microsoft Teams és GoToMeeting webinárium alkalmazásokon keresztül kerül sor. Külön-külön vagy mindkét webináriumra is tud jelentkezni!

A képzésekről készült videófelvétel 8 napig visszanézhető!

A Facebook szeminárium részvételi feltétele: saját Facebook üzleti fiók.

ELŐADÓNK (GOOGLE ADS)

  • Molnár Dániel PPC Senior Manager.

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2021. március 3. (szerda), 10-15:30-ig, (5 óra + szünetek).

ELŐADÓNK (FACEBOOK)

  • Klausz Melinda közösségi média specialista.
    << VIDEÓ >>

A KÉPZÉS IDŐPONTJA

  • 2021. március 4. (csütörtök), 10-15:30-ig, (5 óra + szünetek).

TÉMAKÖRÖK

Google Ads

Szemináriumunkon meg fogja tanulni hogy hogyan kerülhet a Google találati lista elejére (a fizetős Google Ads szekcióban) valamint azt is, hogy miként jeleníthet meg hirdetéseket a Google tartalmi hálózatában (display). A Google Ads account létrehozása előtt bemutatom, hogy kinek és milyen elvek mentén érdemes használni a PPC hirdetési modellt.

Facebook

Az új Facebook dizájn fennforgást okoz? Az utóbbi időben sok hirdetési letiltásba fut bele? Szeretne olcsón és hatékonyan hirdetni? Szeretne termékéhez és/vagy szolgáltatásához leginkább illeszkedő rajongókat (és potenciális vásárlókat) gyűjteni?


További infromációk, jelentkezés itt >>


(Üzleti Hírszerzés)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek