Nyomtatás

Agrárszektor Konferencia 2020. december 3-4.

2020-07-20 1263

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport.

A kétnapos esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is. A rendezvény előadásain és szekcióbeszélgetésein az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselői vesznek részt. Az első nap szakmai programja után állófogadás, díjátadó és szórakoztató műsor színesíti a programot.

Időpont: 2020. december 3-4
Helyszín: Siófok, Hotel Azúr Wellness ****
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek