Nyomtatás

Elképesztő show-val és 1 millió forint fődíjú nyereményjátékkal nyílik a Westend felújított ételudvara

588

A nyitóhétvége alatt bárki próbára teheti a szerencséjét is. Az egyéb ajándékok mellett a legszerencsésebbek 10 000 vagy 100 000 forint értékű ajándékkártyákat, de akár az 1 000 000 forintos fődíjat is kipörgethetik a nyereménykeréken, amivel akár egy évig ingyen lehet étkezni a Food&Friends ételudvaron! Ehhez pusztán egy Westend applikációba történő regisztráció és egy fogyasztásról szóló blokk bemutatása szükséges.

A bevásárlóközpont azokra is gondol, akiknek nem jut megfelelő mennyiségű étel az asztalára. A nyitóesemény napjától elérhető lesz az ételudvaron a Gyermekétkeztetési Alapítvány adománygyűjtő terminálja, amelynél a látogatók jótékonykodhatnak a szervezet javára. Ezen felül minden július végéig eladott ételadag után 50 forinttal maga a Westend is segíti az alapítványt, ami az éttermek látogatottságát felmérve jelentős összeg lesz.

A nyitóeseményen lesz még FabLab x Hello Wood kézműves workshop a faanyagok szerelmeseinek, zero waste workshop azoknak, akik a hulladék mennyiségét szeretnék csökkenteni, és a selfie droidot is ki lehet majd próbálni.  A jó hangulatról egész hétvégén DJ Immi V gondoskodik.

A Westend ételudvar újranyitásának programjain a részvétel ingyenes!


 A Westendről 

A Gránit Pólus Csoporthoz tartozó Westend Magyarország első vegyes hasznosítású épületkomplexuma. Bevásárlóközponti része – mely 1999 novemberében nyitotta meg kapuit – 200 000 m²-en több mint 400 üzlethelyiségnek és közel 50 vendéglátóipari egységnek ad otthont, így biztosítva, hogy vásárlói mindent megtaláljanak egy helyen. A bevásárlóközpont tetején húzódó Westend Tetőkert pedig a környék legnagyobb zöldfelületeként több mint 3 hektáron várja programokkal és szabadtéri kikapcsolódási lehetőségekkel nemcsak vásárlóit, hanem a környéken élő embereket is. 

A Westend város a városban. Hatással van a környezetére, ahogy a környezete is hatással van rá. Célja, hogy közösségeket teremtsen, élményeket adjon, szemléletet formáljon. A kiemelkedő üzletkínálat mellett folyamatosan fellelhetők akciók, szórakoztató programok, jótékonysági és társadalmi kezdeményezések várják a látogatókat, emellett pedig a Westend számos, a fenntarthatóságot és a közösségépítést előtérbe helyező projektet is indít.

Még több információért keressen minket bizalommal, vagy látogasson el a Westendbe! 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek