2024. március 29., péntek - Auguszta

Hírek, elemzések

Best of Budapest & Hungary díjat nyert a WING repülőtéri szállodája, az ibis Styles Budapest Airport Hotel

619

Újabb elismerésben részesült a WING fejlesztésében megvalósult, és a WING által az Accor szálloda vállalattal partnerségben üzemeltetett ibis Styles Budapest Airport Hotel, amely idén ünnepelte ötéves évfordulóját. A szálloda a Best of Budapest & Hungary 2022 díjat nyerte el a „Legjobb 3 csillagos szállodák” kategóriában, ezzel folytatva töretlen győzelmi szériáját. A 145 szobás, jelentős konferencia és éttermi kapacitással rendelkező, 5200 négyzetméteres szálloda immáron a harmadik díját szerezte meg ebben az évben.

Az ibis Styles Budapest Airport Hotel a Budapest Week Publishing által 27 éve alapított Best of Budapest & Hungary elismerést nyerte el a „Legjobb 3 csillagos szállodák” kategóriában. A díjat nyílt közönségszavazás formájában ítélik oda.

Büszkék vagyunk az elnyert díjra, hiszen ez kiemelkedő szakmai visszajelzés a WING számára és egyben méltó ünneplése az ibis Styles Budapest Airport Hotel sikeres működésének, amely 2018 januárjában, immáron öt éve nyitotta meg kapuit. A közvetlen terminál kapcsolatos repülőtéri hotel megépítésével egyfelől hiánypótló fejlesztést valósítottunk meg Magyarország turizmusa szempontjából, másfelől létrehoztunk egy, az átadása óta is rendkívül eredményesen működő és népszerű szállodát.” – emelte ki Dr. Takács Ernő, aki a WING szállodákért és kiskereskedelmi projektekért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az ibis Styles Budapest Airport Hotel tavasszal a Budapest Airport éves gálaestjén az Év Greenairport Partnere kategória trófeáját nyerte el, ahol a környezettudatos építést és működést díjazták. Emellett a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) Az Év Szállodája 2022 címet ítélte az ibis Styles Budapest Airport Hotelnek, így országos szinten a legjobb háromcsillagos szállodává választották a hotelt.

A WING-ről

A WING a közép-európai ingatlanpiac meghatározó ingatlanfejlesztő vállalatcsoportja, amely immáron három országban van jelen. A WING a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cége, emellett többségi tulajdonában áll Lengyelország legnagyobb ingatlanfejlesztő vállalata, a Varsói Értéktőzsdén jegyzett ECHO Investment, illetve a vezető német lakó- és kereskedelmi ingatlanfejlesztő, a BAUWERT.

A vállalatot 1999-ben alapították. Működése alatt közel 750 milliárd forint értékű befektetést eszközölt ingatlanfejlesztésbe Magyarországon, amely összesen mintegy 1,35 millió m2 alapterületű ingatlant fed le. A WING a hazai ingatlanpiac minden szegmensében aktív: az irodafejlesztéseken kívül portfóliójának részét képezik ipari, kiskereskedelmi, szállodai, valamint a lakóingatlan projektek. Vezető nagyvállalatok partnereként azok nemzetközi szintű ingatlanigényére nyújt hosszú távon megoldást. Magyarország egyik legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlanvállalkozásaként világszínvonalú épületeket valósít meg, Budapest arculatát meghatározó projekteket fejleszt. Kiemelt célja, hogy az épületek környezettudatosan, a dolgozók jóllétét, egészségének megőrzését támogatva valósuljanak meg. A fejlesztések során az energiahatékony működés, a környezettudatos anyaghasználat, a tudatos vízfelhasználás, az optimalizált világítás, a környezettudatos gépészeti technológiák és hulladékkezelés meghatározó szempontok.

A WING alá tartozik a Magyarország egyik vezető lakóingatlan fejlesztője a LIVING. Az okos és fenntartható megoldásokra, az energia- és költséghatékonyságra, valamint a közösségi szolgáltatásokra fókuszáló fejlesztő 2017-es alapítása óta kilenc lakóprojektben közel 2000 lakás fejlesztését indította el, ebből több mint 1200 darabot értékesített, négy átadott lakófejlesztésében pedig több mint 800 lakást már átadott vevőinek. A LIVING-nél további fejlesztések állnak előkészítés alatt. Emellett a WING 2022-ben létrehozta önálló almárkáját, a WING Industrialt, amely az elmúlt 20 év alatt egyedülálló szakértelmet szerzett egyedi igényekre szabott raktárlogisztikai és gyártó-összeszerelő csarnokmegoldások terén és mára az egyik vezető szereplő vált az ipari és logisztikai ingatlanfejlesztések piacán.

A vállalat fejlesztései között található többek között az ország legmodernebb és legnagyobb, egy épülettömbben megvalósult irodaháza, a Magyar Telekom és a T-Systems székháza, az Ericsson és a Siemens-evosoft Duna-parti székháza, az East Gate Business Park, a Wizz Air Oktató Központ, az ibis Styles Budapest Airport Hotel , a B&B Hotel Budapest City, a GOBUDA Mall bevásárlóközpont, Magyarország első környezettudatos, zöld minősített bevásárlóközpontja, a budai Hegyvidék Bevásárlóközpont, valamint WING lakóingatlanfejlesztő üzletágának, a LIVING lakóparkjai; a Kassák Residence és Passage, a Metropolitan Garden és a Park West 1 lakóparkok. Jelenleg fejlesztés alatt áll a Liberty, a Liget Center, a LIVING Kassák Terrace, a Le Jardin, a Park West 2 és 3 lakóprojektjei, valamint a HOP Passage irodaház a Hungária Office Parkban, és az East Gate PRO. Emellett a vállalat tulajdonában áll számos irodaház, illetve az Airport City Business Park.

Bővebb információ: www.wing.hu

I Forrás: Üzleti Hírszerzés

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

BETA 2024. évi új AKCIÓS szerszámkatalógusa!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Március 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

Térítésmentesen tanulhatnak nyelvet a tanárok

More details
Hétvégi programajánló

Hétvégi programajánló

More details
Több mint 30 húsvéti program a Balatonnál 2024-ben

Több mint 30 húsvéti program a Balatonnál 2024-ben

More details
100 húsvéti és családi program, 2024. március 22. – április 1.

100 húsvéti és családi program, 2024. március 22. – április 1.

More details
Matyó Húsvét, 2024.március 31 - április 1.

Matyó Húsvét, 2024.március 31 - április 1.

More details
Húsvét az Állatkertben, 2024. március 29. - április 1.

Húsvét az Állatkertben, 2024. március 29. - április 1.

More details
Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

Nemzetközi kézműves húsipari szakkiállítás Stuttgartban, 2024. szeptember 28-30.

More details
Így lehet könnyen pénzt keresni a használt eszközökből

Így lehet könnyen pénzt keresni a használt eszközökből

More details
Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

Fényfestéssel, nyomozással és tobozkörúttal vár a Folly Arborétum húsvétkor

More details