2024. május 21., kedd - Konstantin

Hírek, elemzések

Teljesen megújul a 87 éves játékmárka

234

Fentarthatóbb csomagolást, új logót és küldetést jelentett be a schleich®. Minden egy schleich® figurával kezdődik – egy határok nélküli történettel, amelyet korábban soha nem meséltek el, és amely soha nem ér véget. Egy történet, amit csak a gyerekek tudnak kitalálni: tündérek játszanak a sárban, elefántok tudnak repülni, cápák és tehenek a legjobb barátok.

2022 júliusától a schleich® a „where stories begin” (ahol történetek születnek)új küldetését foglalja magában, amely 87 éve örvendezteti meg a gyerekeket autentikus karaktereivel. Idén nyáron a schleich® új logóval, friss megjelenéssel és új weboldallal, valamint újratervezett, fenntarthatóbb csomagolással lepi meg fiatal és felnőtt rajongóit egyaránt.

A reklámkampány középpontjában fantáziadús "miért" kérdések állnak, amelyek a csodálkozás szellemét ébresztik: "Nőnek-e a zsiráfok az esőben?", "Tudnak-e az oroszlánok titkot tartani?", "Mit esznek a dinoszauruszok?" és "Tud-e egy apró zebra napfényt csinálni?".

A hirdetések digitálisan, out-of-home kivitelben és nyomtatott médiában futnak majd, és a globális piacokra szabott integrált marketingcsatornákon keresztül kapnak támogatást.Amikor a gyerekek kezükbe veszik a schleich® figurákat és játékkészleteket, képzeletük láthatatlan, varázslatos világokba csöppen.

Minden víziló, minden Tyrannosaurus Rex, minden lógófülű nyúl egy izgalmas, folyamatosan fejlődő történet kezdete. Azok a szülők, akik tanúi annak, hogy gyermekeik a kiváló minőségű figurákkal játszanak, tudják, hogy a schleich® márka több, mint egyszerű játék.

A schleich® a történetek ihletforrása, amely felébreszti a mesélés örömét. Mindezek a szempontok 2022 júliusától még inkább előtérbe kerülnek. Az egyik legközvetlenebb változás, amely már most belép a piacra, egy merész, modernizált, egyszerűsített logó, amely a játékosság érzését kelti. A gondolatfelhő formáját idéző logó maga is a "Mi lenne, ha?" szellemére utal, amely az új márka középpontjában áll.

A márka új szlogenje pedig – where stories begin (ahol történetek születnek)- az új márka lényegének rövid, emlékezetes kifejezése."A gyerekek mindig új történeteket találnak ki, folyamatosan kísérleteznek, és képzeletükkel felfedezik a világot. Amikor a schleich® figuráinkkal játszanak, azonnal elragadja őket a saját, privát univerzumuk. Idén nyártól kezdve még láthatóbbá és kézzelfoghatóbbá tesszük márkánknak ezt a magját" - magyarázza Dirk Engehausen, a Schleich GmbH vezérigazgatója.

A schleich® meggyőződése, hogy a jó játék 90 százalékban gyermek és tíz százalékban játék.Victoria Sutch, a schleich® márkaátalakítási folyamatát vezető Chief Transformation Officer hozzátette: "A gyerekek kíváncsiak, és nap mint nap megkérdőjelezik a környezetüket és a körülöttük zajló eseményeket. Ezt a gondolkodásmódot és kíváncsiságot tükrözzük új márkaértékeinkben."

"A gyerekek kíváncsiságát egy lépéssel továbbvisszük azáltal, hogy intenzíven játszunk a kérdésekkel - "Mi lenne, ha?" és "Miért ne?" - egy olyan gondolkodásmóddal, amely szélesíti a látóköröket"."A schleich® weboldal is új külsőt kap 2022 júliusában - a schleich® világszerte meghívja rajongóit, hogy osszák meg saját történeteiket, amelyeket a schleich® figurákkal és készletekkel való játék ihletett.

Ezt úgy tehetik meg, hogy képeiket #wherestoriesbegin alatt osztják meg az Instagramon vagy a Facebookon. Az új logó és a felfrissített megjelenés bevezetésével párhuzamosan a schleich® csomagolás is megváltozik. Ahol csak lehet, kerüljük a műanyagot, és újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokkal helyettesítjük.A Schleich GmbH-ról: A Friedrich Schleich által 1935-ben Schwäbisch Gmündben alapított vállalat Németország egyik legnagyobb játékgyártója és a valósághű állatfigurák vezető nemzetközi szállítója. A schleich® által gyártott híres figurákat és készleteket több mint 60 országban értékesítik, és világszerte a gyermekszobák kedvelt darabjaivá váltak. A sváb gyökerekkel rendelkező globális szereplőként a Schleich GmbH ma már forgalmának több mint felét a németországi fő piacán kívül bonyolítja. A vállalat jelenleg a Partners Group, egy globális magánpiaci befektetési menedzser többségi tulajdonában van. A schleich® figurák és játékvilágok tervezése, a gyártási eszközök gyártása, valamint a minőségi és biztonsági vizsgálatok Németországban történnek. Maga a gyártás kis léptékben a cég Schwäbisch Gmünd-i telephelyén történik, a fő termelés külföldi gyártóüzemekben folyik.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Májusi BETA aranyat ér!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Olvasta?

Időrendben

« Május 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Tartalom galéria

Hamarosan indul a Közösségek Hete 2024 országos rendezvénysorozat

Hamarosan indul a Közösségek Hete 2024 országos rendezvénysorozat

More details
Gyereknap, ahol a szülők is gyerekek lehetnek!

Gyereknap, ahol a szülők is gyerekek lehetnek!

More details
Az állatvédelem jegyében zajlik már a Közösségek Hete

Az állatvédelem jegyében zajlik már a Közösségek Hete

More details
Tatai Patara, 2024. május 24-26.

Tatai Patara, 2024. május 24-26.

More details
Bárka fesztivál a Feneketlen-tónál, 2024. június 2.

Bárka fesztivál a Feneketlen-tónál, 2024. június 2.

More details
Vár a Jégvilág a Nyíregyházi Állatparkban

Vár a Jégvilág a Nyíregyházi Állatparkban

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, 2024. május 24-25.

Budapesti Nagy Sportágválasztó és Nagy Hangszerválasztó, 2024. május 24-25.

More details
Műtárgyak Éjszakája Fesztivál, 2024. május 23-25.

Műtárgyak Éjszakája Fesztivál, 2024. május 23-25.

More details