Nyomtatás

Ingyen repülőjegyek az ukrán menekülteknek

248

A jegyeket az Ukrajnával szomszédos országokból induló Wizz Air járatokon lehet felhasználni.

A légitársaság bejelentette, 100 ezer ingyen jeggyel segíti az ukrán menekülteket, amelyeket az Ukrajnával szomszédos országokból (Lengyelország, Szlovákia, Magyarország, Románia) induló kontinentális európai repülőjáratokon használhatnak fel.

Mint ezzel kapcsolatos közleményükben írják, a légitársaság mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a menekülteket minél könnyebben elérni célállomásukat. Ennek érdekében már szolgálatba állítottak több nagyobb repülőgépet és kiegészítő járatot az Ukrajnával határos országokban, hogy ezzel is támogassák a hazájukat elhagyni kényszerülők mozgását.

Azok az ukrán menekültek, akik repülőjegyet szeretnének foglalni, minden további információt a https://wizzair.com/#/rescue weboldalon találnak.

A 100 ezer ingyenes helyjegy, illetve további kedvezményes jegyek egész márciusban elérhetőek lesznek. A sikeres foglaláshoz szükséges az ukrán útlevél vagy személyi igazolvány száma, és ezen iratokat a felszállás előtt minden esetben fel is kell mutatni.

„Együttérzünk az ukrán néppel ebben a krízisben. Elkötelezetten támogatjuk az Ukrajnából menekülőket, hogy mielőbb biztonságos helyre jussanak, így 100 000 ingyenes helyjegyet biztosítunk számukra, amelyeket a hazájukkal szomszédos országokból induló járatokon használhatnak fel. Ezenkívül különlegesen kedvezményes díjszabást biztosítunk minden más járatunkon. Biztonságos utazást szeretnénk nyújtani a menekülni kényszerülők számára.”, mondta Váradi József vezérigazgató.

| Forrás: turizmusonline.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek