Nyomtatás

Vasárnap nyit az Eco Town

511

Szeptember 13-án immár harmadik alkalommal rendezik meg az Eco Town környezettudatos vásárt a Nánási udvarban.

Az eseményen hazai, zöld szemléletű kiállítókkal találkozhatnak az érdeklődő családok, akik nemcsak a portékákat csodálatják meg, hanem számos ingyenes programon is részt vehetnek. A vásárt felkeresők többek között megismerhetik a mosipelusok varázslatos világát, eco friendly táskákat, kozmetikumokat, illóolajokat, továbbá különleges, illatos kézműves szappanokat vásárolhatnak. Zero waste szemléletű designerként jelen lesz a Zapi márka. Kávékapszulákból kialakított ékszerek, baba és gyermekápolási termékek, makramé lakberendezési tárgyak, környezetbarát tisztítószerek mind-mind helyet kapnak az Eco Townon!

Az Eco Town nem csak támogatja a hazai zöld vállalkozásokat, hanem nagyon büszke mindenkire, aki ezen az úton jár. Gyakran vesszük észre, hogy az arc eltűnik a brand mögött, pedig érdemes lenne tudni, hogy kinek a kezei között születnek meg az adott termékek. A szervezők ezért arra bátorították a kiállítókat, hogy fotózzák le magukat, hogy Instagram oldalukon megmutathassák az arcokat a termékek mögött.

Kiemelt figyelmet kap az oktatás is, jelen lesz a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület, továbbá a SzeddViddVédd csapata is. Az idei fő téma a tudatos gyógyszerhasználat. A kicsiket és nagyokat kézműves programok is szórakoztatják: a Narka márka tulajdonosa többek között megtanítja, hogy miként kell horgolni, amelyhez az alapanyagot az Eco Town biztosítja, a minimag.hu csapata pedig azt mutatja be, hogy mennyi mindenre felhasználható még a szemétnek hitt papír.

Az Eco Town kiemelt figyelmet fordít a résztvevők a biztonságára. Figyelemmel kísérik a belépők számát, minden kiállító kötelezően maszkot visel majd, a vásárban több pontján kézfertőtlenítőket találhatnak a látogatók, akiktől a szervezők azt kérik, hogy saját és a mások biztonságának érdekében hozzanak magukkal maszkot és azt viseljék is.

(Forrás: turizmusonline.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek