Nyomtatás

Autós szafaripark nyílik Magyarországon

468

A koronavírus-járvány miatt nehéz helyzetbe került Magyar Nemzeti Cirkusz állatait lehet testközelből, biztonságosan megtekinteni.

A koronavírus-járvány következtében bevétel nélkül maradó Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz adománygyűjtés helyett egyedi módon igyekszik gondoskodni közel száz állatának eltartásáról. Ennek eredményeképpen május 1-jén megnyitják Magyarország első autós Safari Parkját Szadán.

Az 5 hektáros területen a nézők saját autójukkal a cirkusz állatai, többek között zsiráfok, elefántok és zebrák között haladhatnak. Hogy járványügyi szempontból se legyen probléma, saját autóját nem hagyhatja el senki, így ezáltal nincs kapcsolat az emberek és a vendégek között sem.

szafpark2

A cirkusz hivatalos weboldala szerint “ez a lehetőség a jelenlegi korlátozások betartása mellett biztosítja az emberek „kimozdulását” úgy, hogy egymást nem fertőzik, de ezzel mégis kicsit kiléphetnek a közösségi életbe, kontaktus nélkül”. A belépőjegy 14 éven aluli gyermekeknek 1500 forint, felnőtteknek 2000 forint.

(Forrás: vezess.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek