Nyomtatás

Koccintsunk és ünnepeljünk együtt a VI. Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválra és Rátonyi Róbert születésének 100. évfordulójára!

307

Veszprém kiemelt fesztiváljának, a Veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválnak névadója, a magyar operett koronázatlan királya 1923. február 18-án született, mely jeles alkalomból operettben gazdag, minden korosztályt megszólító programokkal készülünk!

Rátonyi Róbert 100 eseményünk 2023. február 18-án 13 órától egészen este 18.30-ig várja az érdeklődőket a Veszprémi Petőfi Színház díszterén. Rátonyi Róbert 100! Méltó tisztelgés az operett műfaj halhatatlan csillaga előtt!

A 2023-as év jeles évfordulókban bővelkedik, melyből az egyik kiemelt nap február 18-a, Rátonyi Róbert születésnapja. Az ünnepen számos programmal, különleges játékkal, értékes nyereményekkel, vendéglátással, operett összeállítással és megannyi élménnyel, feltöltődéssel várjuk Önöket!

13 órától a Facebook oldalunkon élő bejelentkezéssel indítjuk az ünnepi programsorozatot.

Majd 14 órától Balatonalmádiban mutatjuk be zenés operett összeállításunkat.

Ezt követően 15 órától megnyitja kapuit Színházunk előcsarnokában a „Rátonyi Róbert 100 – Mini kiállítás”.

17 órától a Dísztéren üdvözlő itallal és játékkal várjuk Önöket! Érdemes 17 órára érkezni, mert az első 100 nézőnek lehetősége nyílik értékes nyereményekre szert tenni. 17.30-tól kezdetét veszi a „HANGULAT, MOSOLY ÉS MÁMOR…” című operett pezsgés.

Szeretettel várunk mindenkit! A belépés minden programra díjtalan!

A Veszprémi Petőfi Színház jeles napokon is közösségben a közönséggel!

| Fotó és forrás: petofiszinhaz.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek