2021. január 26., kedd - Vanda

Események

Impozáns nevek a Virtuális MICE Business Day kiállítói között

158

November 26-án számos újdonsággal várja a látogatókat Magyarország első számú üzleti turisztikai workshopja, a MICE Business Day. Az idei évben virtuális térbe költöző eseményen a visszatérő kiállítók mellett új helyszínek is bemutatkoznak a céges rendezvényszervezők és az üzleti utaztatók előtt.

Első ízben lesz jelen a rendezvényen a sikertárlatokat impozáns rendezvényterekkel kombináló Szépművészeti Múzeum, a budapesti MICE-turizmus erősítését nonprofit szolgáltatóként végző Budapest Convention Bureau, valamint a 2021 tavasszal nyító, 312 szobával, étteremmel, bárral, konferenciakapacitással és 220 férőhelyes mélygarázzsal rendelkező IntercityHotel Budapest.

Az eseményen közvetlen találkozásra nyílik lehetőség egy régi-új piaci szereplő, Budapest Brand Nonprofit Zrt. képviselőivel, a főváros turisztikai, kulturális és marketing szervezete a főváros turisztikai, kulturális és marketing szervezete a BVA (Budapesti Városarculati Nonprofit Kft.) és a BFTK (Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ) egyesülésével a közelmúltban jött létre.

A résztvevők megismerhetik a több mint félszáz, kiemelt jelentőségű, állami tulajdonú vár, kastély és egyéb örökségi helyszín fenntartásával, üzemeltetésével és fejlesztésével foglalkozó Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. tevékenységét és a kezelésében lévő, patinás helyszínek adottságait is.

Méltán tarthat számot az érdeklődésre a Rózsadomb lábánál lévő Haris Park, az egyedi kialakítású butik rendezvényközpontot és éttermet egy régi lőtér helyén alakították ki tulajdonosai.

Nem kevésbé izgalmas kiállító a hat országban 32 szállodát működtető, családi kézben lévő Falkensteiner Hotels & Residences.

Az üzleti turizmusra hagyományosan nagy figyelmet fordító Málta is lelkesen készül a bemutatkozásra, a szigetország izgalmas helyszínekkel és profi szakemberekkel garantálja a feledhetetlen hangulatú MICE-rendezvények lebonyolítását.

A kiállítói regisztráció ugyan hamarosan lezárul, de az esemény szervezője, a Turizmus Kft. továbbra is várja a szakmai vásárlók jelentkezését.

„A szolgáltatókkal való közvetlen kapcsolatfelvételre lehetőséget adó online órarendet a jövő hét közepén nyitjuk meg” – tájékoztatta szerkesztőségünket Kenderesy Nadin PR- és rendezvényigazgató, hozzátéve, hogy az időpontot foglalók az esemény előtti napon esedékes online ismerkedési esten is részt vehetnek, hiszen a szervezők jól tudják, hogy a pandémia idején még fontosabbak a networkingre és a tapasztalatcserére kínálkozó lehetőségek a szektor szereplői között.

Miért érdemes szakmai vásárlóként részt venni a virtuális MICE Business Dayen?

  • mert ez Magyarország egyetlen hivatás turisztikai networking eseménye, amelyhez ezúttal a saját irodájából, kényelmesen csatlakozhat;
  • mert az online órarend segítségével 10 tárgyalási időpontban találkozhat meglévő és potenciális, új partnerekkel úgy, hogy egy lépést sem kell tennie az íróasztalától;
  • mert szakmai vásárlóként, ha minimum 4 időpontot foglal a kiállítókhoz, akkor ingyen vehet részt a délelőtti, élőben streamelt szakmai konferencián, amelyen izgalmas előadásokat, kerekasztal-beszélgetéseket hallgathat meg;
  • mert kedvére barangolhat az esemény virtuális felületén;mert külön, személyre szóló „használati utasítást" kap a virtuális platform kezeléséhez;
  • mert a magyar kiállítókon felül külföldi szolgáltatókkal is összeismerkedhet a virtuális térben;
  • mert házhoz küldjük Önnek a Business Traveller Hungary magazin téli számát, amelynek a fókuszában a MICE Business Day áll és végül, de nem utolsósorban,
  • mert az eseményt megelőző este ingyenesen léphet be a Virtuális Welcome Party felületére, ahol találkozhat a szakma képviselőivel és a külföldi buyerekkel egyaránt

Regisztráljon vásárlóként még ma és élvezze a fenti előnyöket közvetlenül a saját képernyőjén!

Bővebb információt az esemény weboldalán talál.

(Forrás: turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

BETA Szerszámok Last Minute árakon!!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Január 2021 »
H K Sze Cs P Szo V
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Tartalom galéria

Rossz állapotúak a magyar zászlók

Rossz állapotúak a magyar zászlók

More details
Ők nyerték a fődíjakat a Müpa Jazz Showcase-én

Ők nyerték a fődíjakat a Müpa Jazz Showcase-én

More details
Megújul a nyírbátori Báthori István Múzeum

Megújul a nyírbátori Báthori István Múzeum

More details
Szigorúbb utazási szabályokat javasolt hétfőn az EU

Szigorúbb utazási szabályokat javasolt hétfőn az EU

More details
Fél órán belül betelt az idei vándortáborok többsége

Fél órán belül betelt az idei vándortáborok többsége

More details
Milyen bort ihatunk a fogyókúra alatt?

Milyen bort ihatunk a fogyókúra alatt?

More details
Óriási érdeklődésre lehet számítani!

Óriási érdeklődésre lehet számítani!

More details
Csütörtökön startol a Sundance Filmfesztivál

Csütörtökön startol a Sundance Filmfesztivál

More details
A megújuló Néprajzi Múzeum készülő tárlatai

A megújuló Néprajzi Múzeum készülő tárlatai

More details