Nyomtatás

KockaShow LEGO® Kiállítás

2024-02-20 441

A Kreativitás és Innováció Ünnepe több mint 1300nm-en! Első alkalommal érkezik Győrbe a KockaShow LEGO® Kiállítás.

Várunk szeretettel 2024. február 17-től három hétvégén keresztül az ETO Park első emeletén. Légy részese egyedülálló eseményünknek, ahol a színes építőkockák által létrehozott műalkotások és a gyűjtők féltve őrzött ritkaságai kerülnek a figyelem középpontjába. Fedezz fel hihetetlen konstrukciókat, történelmi jeleneteket, városi tájképeket és még sok más, LEGO® kockákból épült lenyűgöző alkotást. 

Játszóházunk minden korosztály számára kihívást és szórakozást ígér. Itt nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek is bátran meríthetnek az építőkockák végtelen lehetőségeiből, hogy megvalósítsák saját LEGO® remekműveiket. Megmutathatják kreativitásukat, problémamegoldó készségüket, és megoszthatják ötleteiket más építőkkel.
 
A LEGO® börzén egy igazi kincsvadászatra indulhatsz! Itt megtalálhatod a hiányzó darabokat a gyűjteményedből, beszerezheted a régóta keresett minifigurákat, készleteket vagy alkatrészeket közvetlenül a klubtagjainktól. Ez egy remek lehetőség arra is, hogy mélyebb betekintést nyerj a LEGO® gyűjtők és építők világába, megismerd trükkjeiket, tippjeiket, és barátokra találj a közösségen belül.
 
Az elképesztő LEGO világ mellett a ReGamEX retro videojáték sarkában is felejthetetlen élmények várnak. Itt a gyermekkor emlékeit idéző, legendás gépekkel - mint a Videoton Pong, Atari 2600, Commodore 64, és még sok más - találkozhatunk. Minden korosztály számára izgalmas lehet megismerni, hogyan alakult a videojáték-ipar. A régi konzolok és számítógépek, bár mai szemmel mosolyt csalhatnak az arcunkra, a rajtuk futó játékok máig lenyűgözőek. A nosztalgia és a történelem itt kéz a kézben jár, és közvetlenül tapasztalható meg a kiállított gépek segítségével. Egy időutazás, ami minden látogató számára feledhetetlen marad.
 
Az esemény kiváló alkalom a családoknak, barátoknak, és minden LEGO® rajongónak, hogy együtt töltsenek el egy felejthetetlen hétvégét, megosztva egymással a kreativitás és a játék örömét.
 
Ne maradj le a KockaShow LEGO Kiállításról, ahol a színek, formák és ötletek találkoznak egy grandiózus rendezvény keretében. Tarts velünk 2024. februárjátóll, és engedd, hogy elvarázsoljon ez a csodálatos LEGO® világ! Gyere és építsd velünk Győr történelmét – kockáról kockára!
 
| További infók, jegyárak: https://www.kockajatek.hu/kockashow/
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek