Nyomtatás

Mentes Feszt, 2024. február 17.

2024-02-15 432

Találkozzunk februárban az egészségtudatos életmód egyik legnagyobb hazai eseményén! A Mentes Feszt a glutén-, laktóz és cukormentes egészségtudatos termékek és szolgáltatások fesztiválja. Minden amit tudnod kell az egészséges életmódról, a táplálkozásról, az érzékenységről, mozgásról. Próbáld ki, kóstold meg a termékeket, gyűjtsd az információt a szolgáltatásokról, találkozz az egészségtudatos életmód legnevesebb hazai képviselőivel.

A 2024-es évben megrendezzük az első húshelyettesítők viadalát, ahol félkész- és késztermék kategóriában mérettetik meg magukat a Magyarországon elérhető vegán gyártók és termelők. Ezen felül természetesen maradunk a glutén-, tej- és cukormentes termékek és szolgáltatások népszerűsítésének területén és igényes előadókkal, kerekasztal beszélgetésekkel népszerűsítjük a mentes életmód előnyeit – hátrányait egyaránt.

  • Minden amit tudnod kell az egészséges életmódról, a táplálkozásról, az érzékenységről, mozgásról. Kérdezz és tanulj a legjobbaktól.
  • Egy olyan könnyed 1 napos, színes de egyben szakmai fesztivált szervezünk, ahol minden EGÉSZSÉGTUDATOS ember megtalálhatja a számára legideálisabb étrendet.
  • 2 szinten, több mint 1000 nm-en vonultatjuk fel a "mentes" irányzatok legnevesebb szereplőit.
  • Amivel készülünk Nektek: kiállítás, szakmai előadások, kispiac, gasztro udvar, vegán bor és sajt mustra és megannyi érdekesség.
  • A rendezvény könnyen megközelíthető néhány perces sétával a Petőfi híd budai hídfőjétől (4-6 villamos), vagy a Lágymányosi híd budai hídfőjétől (1-es villamos).

Gépkocsival érkező vendégeink számára több száz INGYENES PARKOLÓHELYet tudunk a rendezvénytől néhány méterre biztosítani.

Az ELTE impozáns Gömb Aulája egyedi üvegtetejének köszönhetően a tél végi napokban is világos, ugyanakkor meleg, így a fesztivál teljes területe a belső terekben kerül kialakításra. Vendégeink a ruhatár igénybevételével kényelmesen tudnak a kiállítói és előadói térben közlekedni. 14 éven alattiaknak a belépés INGYENES!

https://mentesfeszt.hu/

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek