Nyomtatás

Laskafesztivál és Extrém Sportnapok, 2022. június 10 - 12.

2022-06-09 739

Már nem először kerül megrendezésre Cegléden a Gubody parkban ez az esemény. A gasztronómiai rendezvények közül igen nagy volumenűnek számító programsorozatra most is rengeteg látogatót várnak. Kóstolóval összekötött főzőverseny és széles körű borászati bemutató várja a látogatókat, miközben mindenki megismerkedhet a ceglédi hagyományokkal.

A nyáron megrendezésre kerülő Laskaünnep még pár évvel ezelőtt Czigle Fesztivál néven került be a köztudatba. Az idei programok célja, hogy a ceglédi és a térségi étkezési hagyományokat hűen ápolja. Számtalan főzőmester méri össze tudását, miközben elkészítik a nevezetes levest, a laskát.

A laska és az öreglaska hagyományos tájegységi leves, amelyet számos más helyen is ismernek az országban. A Város Laskája idén is a nagy kondérba fog főni, amelyet a város mesterszakácsai készítenek el. A zsűrizés után ebből bárki kedvére falatozhat.

A határok feszegetése és a kockázati szint emelése – ezek azok a tulajdonságok, amelyeket az extrém sportok szerelmesei mindig mindenhol keresnek. A II. Extrém Sport Napok különféle extrém sportokat ötvöz, beleértve a gördeszkát, a BMX kerékpározást, a freestyle kosárlabdát és még a parkourt is. Célunk, hogy adrenalin élmények széles választékát biztosítsuk az izgalmat keresőknek. A rendezvényen olyan élményeket találsz, mint a BMX airbag show, air track show, dual trial verseny, interaktív élményprogramok és egyéb extrém sportok. Igyekszünk még egy fokozattal feltekerni a hangulatot és a látványt! Célunk, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt életre szóló élményt biztosítsunk. Fedezd fel az akciódús napokat, és engedd, hogy feltárja a szemedet az extrém napok világa. Még az is lehet, hogy beleszeretsz egy új hobbiba!

Időpont: 2022. június 10 - 12.
Helyszín: Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont előtti terület
További információk: laskafesztival.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek