Nyomtatás

KOSBOR Fesztivál, 2022. június 10 - 11.

2022-06-09 554

A dorogi összművészeti fesztet minden évben megrendezik a városban, amely évről évre nagyobb sikert arat. A térség gasztronómiai eseménye minden korosztály számára ideális kikapcsolódást biztosít.

A borkedvelők találkozóján a finom italok mellett ínycsiklandozó ételek is elérhetők. A rendezvényen ezen kívül számtalan zenés produkció és táncos előadások várhatók. Az összművészeti program minden évben más témát és hagyományt állít a középpontba. Talán ennek is köszönheti népszerűségét, hiszen sokszínűsége minden évben lenyűgözi a látogatókat.

Magyarország kiváló borászai érkeznek a helyszínre, hogy egy kóstolóval várják a vendégeket. Természetesen ilyenkor a legjobb borok kerülnek elő a pincészetekből, így a borkedvelőknek biztosan itt a helyük. A finom borok mellett kézműves ételek sokasága is várható. Érdemes kilátogatni a helyszínre és a gasztronómiai sokszínűségben egy pár órára belefeledkezni.

Időpont: 2022. június 10 - 11.
Helyszín: Dorog
További információk: dorog.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek