Nyomtatás

Méta Fesztivál, 2022. június 4 - 6.

2022-06-02 499

A gyermek és ifjúsági néptánccsoportok koreográfiai versenye és futó bajnoksága kerül megrendezésre Balatonbogláron egy több napos program keretében. A táncversenyre 6-18 éves korig lehet nevezni.

Ez a rendezvény közel 20 éve van már jelen a folk kultúrában és igen nagy látogatottságra tett szert az elmúlt években. A fiatalok körében igen kedvelt fesztre évek-óta nagyon sok látogató kíváncsi. A tízperces műsorszámok mindenkinek látványos táncelemeket és igazi kikapcsolódást ígérnek. A program külön érdekessége, hogy a zsűri, amíg a produkció el nem kezdődik, sem a csoport vezetőit, sem a koreográfus nevét nem ismeri. Csak a koreográfia címét tudhatják meg a verseny előtt, így biztosítva a versenyzőknek az anonimitást.

A táncversenyek és a futóbajnokság programjai mellett számos egyéb izgalmas mulatság vár a látogatókra. Táncház, gálaműsor, pünkösdi király és királynéválasztás, valamint számtalan buli lesz a Balatonnál. A part a rendezvény helyszínétől mindössze 400 méterre található, így érdemes a szünetekben egyet lubickolni a Balatonban, főleg ha kisgyermekekkel érkeztünk.

Időpont: 2022. június 4 - 6.
Helyszín: Balatonboglár
További információk: helyiertek.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek