Nyomtatás

Adomány fesztivál, 2022. május 21 - 22.

2022-05-18 1350

A fővárosban a 14. kerületi Charity Fest az idén is megrendezésre kerül. A fesztiválok életében ifjúnak számító Charity Fest – Adomány Fesztivál, az egyik legnagyobb lehetőségeket rejti az adományozni szeretők körében. Az esemény különlegessége az erejében rejlik, méghozzá az adományozásban.

A rendezvényre látogatók lehetőséget adnak piknikezés, főzés, koncertek hallgatása közben, vagy épp kikapcsolódáskor, hogy adományozzon a kedves vendég. Aki csak kikapcsolódni vágyik, vagy épp egy civil szervezet tagja és valamiféle támogatást, támogatókat keres, akkor mindenképp érdemes ellátogatnia a tavaszi eseményre.

Az esemény szervezői, ahogy az már lenni szokott a rendezvény nyereségét más egyéb jótékonysági céllal rendelkező szervezeteket is támogat. Az idén is kiválasztásra kerül egy szervezet, mely segítségül lehet számukra a jövőbeli munkájukhoz. Minden érdeklődőt szeretettel várnak az egész napos sokszínű és változatos lélekemelő rendezvényre.

Időpont: 2022. május 21 - 22.
Helyszín: Budapest, Dürer Kert
További információk: programturizmus.hu

| Esemény Menedszer

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek