Nyomtatás

Ingatlanbefektetési Konferencia, 2022. április 28.

2022-04-12 704

Az év leghasznosabb napja az ingatlanpiacon! Ingatlant értékesít? Vásárol? Cégként teszi ezt vagy magánszemélyként? Ingatlant közvetít, épít, vagy más módon él az ingatlanokból? Nem tudja, megéri-e a jelen helyzetben befektetnie?

Fektessen önmagába, hallgassa meg az ingatlanszektor legnevesebb szakértőit!

Az Ingatlanbefektetési Konferencia megválaszolja Önnek mindazokat a kérdéseket, amikre eddig csak kereste a válasz, és tisztáz megannyi egyéb dilemmát is, amikről azt sem tudta, hogy foglalkoznia kell velük.

Az egész napos előadássorozat alatt bemutatjuk a trendeket, tendenciákat, piaci várakozásokat. Rávilágítunk arra, hogy mire kell figyelni vásárlás vagy értékesítés esetén, legyen szó lakásról vagy lakóparkról, családi házról vagy ipari ingatlanról.

Konferenciánk során bemutatjuk az adózási, jogi, finanszírozási, hitelképességi lehetőségeket, míg gyakorlati szakembereink az okosotthonok világába is elkalauzolják Önöket. A személyesen résztvevők az előadások szüneteiben kiállítóinkkal is találkozhatnak.

Rendezvényünk online visszanézhető, így ha lemarad a személyes részvételről, lehetősége van a konferenciát 7 napon keresztül megtekinteni!

Ne kerüljön versenyhátrányba! Hozzon tudatos döntést a befektetéséről! Ne maradjon le a lehetőségekről, ismerje meg az ingatlanpiac minden szegmensét az adózástól a generálkivitelezésig!

Részletes információk az eseményről és regisztráció az alábbi linken érhetők el:

https://www.adotervezes.hu/konferenciak/ingatlanbefektetesi-konferencia/

Helyszín:  Danubius Hotel Hélia **** 1133 Budapest, Kárpát utca 62-64.
Időpont: 2022. április 28., 08.15–17.00
Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek