Nyomtatás

Mikulásváró programokkal készül a Csodák Palotája, 2021. december 4 - 6.

2021-12-02 924

Az ünnepi előadások sorában Puttonykaland címmel tudományos mesejátékot láthat a közönség mindhárom napon 11 órától az Öveges színpadon. Ezt követi a Buborék show, amelyen a buborékok fizikájáról hallhatnak izgalmas előadást a látogatók.

A Csillagszóró és jégszökőkút című délutáni programon látványos kísérletek során tárul fel az ünnepek varázslatos világa. A bemutatón többek közt a látogatók megtudhatják, hogyan kell egy lombikban hópelyhet növeszteni, mi történik a csillagszóróval folyékony nitrogénben, hogyan készül a jégszökőkút, vagy hogyan színezik a tűzijátékot.

A hétvégén Richter Gedeon Science Show-val is várják az érdeklődőket, akik izgalmas kísérleteken keresztül imserkedhetnek meg a fizika és a kémia törvényeivel. Az előadások megtekintését a belépőjegy ára tartalmazza. Csoportok számára kötelező a regisztráció, amit a Csodák Palotája honlapján tehetnek meg.

Időpont: 2021. december 4-6.
Helyszín: Csodák Palotája
További információk: csopa.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek