Nyomtatás

Advent Szentendrén, 2021. november 27 – 2022. január 10.

2021-11-19 1093

Szentendre történelmi belvárosa hagyományosan minden évben ünnepi díszbe öltözik az Adventtől Vízkeresztig tartó időszakban. Adventi vásár, szabad- és beltéri rendezvények, művészeti és kulturális programok, kiállítások várják a látogatókat a hat hét alatt. Szentendre Városa és a Szentendrei Kulturális Központ sok szeretettel várja Önt és kedves családját, barátait.

Az egyik legkedveltebb, legtöbb embert megmozgató programja az adventenek  a kézműves és gasztrónómiai vásár. Rengeteg látogatót vonz (Budapestről, Pest megyéből, és vidékről is), akik évről-évre visszajárnak. De miért is jönnek ennyien a szentendrei vásárba? Mert a hangulatos macskaköves utcácskákon, kis faházakban árulják szebbnél szebb portékájukat az igényes szentendrei és környékbeli kézművesek. Ezekben a hetekben forralt bor, puncs, kürtőskalács illat terjed az egész belvárosban.

A négy adventi vasárnapon a város lakói gyertyát gyújtanak a Fő téri kereszt körül elhelyezett hatalmas adventi koszorún. A gyertyagyújtásokat ünnepi műsor és csodás, karácsonyi fényfestés kíséri.
Adománygyűjtő eseményeikkel számos civil és helyi szervezet segíti és teszi boldoggá a nehezebb sorsú gyermekek, családok karácsonyát és életét.

Kedvcsináló a 2019-es vásárról:

Időpont: 2021. november 27 – 2022. január 10.
Helyszín: Szentenedre
További információk: szentendreprogram.hu

| Esemény Menedzser

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek