Nyomtatás

Szervezetfejlesztés – 2021. szeptember 16.

2021-08-30 616

A gazdálkodó szervezetek az elmúlt másfél évben hatalmas traumán estek át.Most a post-Covid tünetek feltérképezése, hatásainak javítása és az újabb hirtelen változásokra felkészülés folyik.

A cégek többsége megértette, csak akkor éli túl a válságot, ha szervezetét alkalmazkodóképessé teszi. A minden váratlanra gyorsan reagáló, új normális szervezetre váltást az elmúlt másfél évben megélt válság kényszerítette ki.

A kényszer azonban az elkerülhetetlen változás előmozdítója, felgyorsítója is lett.A következő időszaklegfontosabb feladata a gyökeresen megváltozott szervezetünk, célrendszerünk, vezetési stílusunk megszilárdítása, a krízis utóhatásainak kivédése, a gyermekbetegségek orvoslása.

Ehhez nyújtanak segítséget szakértő előadóink, a szervezetfejlesztési szakma kiválóságai.

Várjuk a kkv-döntéshozókat, a gazdálkodó szervezetek tulajdonosait, első számú vezetőit, a középvezetőket, HR-es szakembereket, pénzügyi, vezetői és informatikai, válságmenedzselési tanácsadókat. Sokat tanulhatunk egymástól!

Időpont: 2021. szeptember 16. csütörtök. 9.30–17.00

Helyszín: BKIK Székház Budapest, Krisztina krt. 99.

Részvételi lehetőségek: helyszínen, távolról és mindkettőn.

Részvétel és regisztráció: Szervezetfejlesztés – 2021

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek