Nyomtatás

FEI Négyesfogathajtó Európa-bajnokság, 2021. szeptember 2-5.

2021-08-12 1523

2021. szeptember 2. és 5. között Budapesten, a Kincsem Parkban kerül megrendezésre a FEI Négyesfogathajtó Európa-bajnokság, amely az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás társrendezvénye. Ötven éve Budapest adott otthont az első Négyesfogathajtó Európa-bajnokságnak, mely igazi sikertörténetnek bizonyult.

A Magyar Lovassport Szövetség azért is pályázta meg e nemzetközi verseny megrendezését, hogy megmutassa a világnak kiváló versenyzőinket és szervezőgárdánkat. A FEI Négyesfogathajtó Európa-bajnokság lehetőséget nyújt az idelátogató közönségnek, hogy a lovassportok legmagasabb szintű sporteseményét testközelből láthassák. Az előzetes felmérések szerint 15 nemzetből, közel 50 fogat nevezését várjuk a versenyre, hazánkat 9 versenyző fogja képviselni. A nézők három látványos versenyszámot izgulhatnak végig: a díjhajtást, a maratonhajtást és az akadályhajtást, melyek során Európa legjobb fogathajtói – köztük olyan magyar sztársportolók, mint Lázár Zoltán – versengenek majd egymással. Az ünnepélyes eredményhirdetésre szeptember 5-én, vasárnap kerül sor. A látogatók szórakoztatásáról kulturális rendezvényekkel gondoskodnak a szervezők. Lesz a fogathajtás evolúcióját bemutató kiállítás, street food ételbörze, és számos zenés program. A verseny Budapesten a HUNGEXPO területe mellett felépített Kincsem Parkban kerül megrendezésre.

Időpont: 2021. szeptember 2-5.
Helyszín: Budapest, Kincsem Park
További információk: budapestdriving2021.com

| Esemény Menedzser

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek