Nyomtatás

Mézes fesztivál Dobozon, 2021. július 10-11.

2021-07-09 758

„A méz tömény napsugár, sűrű cukor, kacagó szeretet” Böszörményi Gyula sorai tökéletes mottójául szolgálnak az idei nyáron ismét megrendezésre kerülő Mézes rendezvénynek, ahol a méz népszerűsítése mellett fogathajtó emlékversenyt is rendeznek.

Az esemény fogathajtó versennyel indul, majd a két napos rendezvényen rengeteg közösségépítő programon vehetnek részt a jelenlévők: lesz sakkverseny, horgászverseny, mézes sütemények versenye, főzőverseny, lesznek fejtörők is, a gyerekek kifestő- valamint rajzversenyen tehetik próbára tudásukat.

A rendezvénynek a dobozi kastélypark ad otthont, ahol különféle mézes italokat kóstolhatnak az érdeklődők: mézes pálinkát, mézes bort, vagy akár mézes bodzaitalt is. Egyetlen percig sem unatkoznak majd, akik kilátogatnak az eseményre: könnyűzenés koncertek, táncbemutatók, népművészeti kiállítások, kirakodóvásár és ugrálóvár várja az érdeklődőket.

Időpont: 2021. július 10 - 11.
Helyszín: Doboz
További információk: behir.hu

| Esemény Menedzser

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek