Nyomtatás

Vácon egész nyáron történik valami, 2021. augusztus 29-ig

2021-06-25 331

A kultúra szerelemesei, a felhőtlen szórakozást kedvelők, kicsik és nagyok az augusztus végéig tartó Váci Nyár programokból kedvükre mazsolázhatnak.

Június 23-án Vác polgármestere és a helyi kulturális intézmények vezetői sajtótájékoztató keretében mutatták be a város összehangolt, közös programkínálatát. Kedvcsinálóként néhány igazi ínyencségre hívjuk fel a figyelmet.

Ki ne ismerné Pompom meséit, vagy a Nagy ho-ho-ho horgászt? A kedves gyerekmesék rajzain túlmenően Sajdik Ferenc gazdag életművének ad új otthont a Pannónia Ház, Vác barokk főterén. A Sajdik-gyűjtemény július 22-től látogatható.

A könnyűzene kedvelői számos kültéri koncerten hallgathatják élőben kedvenceiket, a nyár folyamán többek között fellép Hevesi Tamás, Tóth Gabi, Balkán Fanatic és a Supernem együttes is.

Páratlan klasszikus zenei élménynek ígérkezik Beethoven Sors Szimfóniája a Fehér templomban, Ábrahám Márta koncertje, és több színházi előadás is színesíti a nyári programsorozatot.

A június 25-től augusztus 29-ig tartó Váci Nyár 2021 programja rendhagyó módon, önkormányzati pályázat segítségével alakult ki. A lehetőséggel várakozáson felüli számban éltek a művészek, kulturális csoportok. Ezért jöhetett létre egy változatos, az igények széles skáláját kielégítő kínálat a város támogatásával, lelkes munkatársak szervezőmunkájával – tájékoztatta lapunkat az önkormányzat.

| Forrás: turizmus.com

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek