Nyomtatás

Tavaszi felüdülés a Müpa Home-mal!

2021-03-18 285

Nemcsak a tavasz, hanem a felemelő koncertek is képesek egy kis napsütést csempészni a mindennapokba: ezen a héten a könnyű- és a komolyzene szerelmeseinek egyaránt tartogatunk ínyenc csemegéket.

A 336 éve született Bach tiszteletére, a Bach Mindenkinek Fesztivál keretében két fantasztikus estén is megidézzük a zeneszerző munkássága köré épülő Müpa-maraton és más előadások emlékezetes produkcióit, nézőink emellett az Irie Maffia 2015-ös koncertjét is újraélhetik.

Irie Maffia

A reggae, a hiphop, a rock és a funk stílusjegyeit ötvöző szupergroup 2015-ben ünnepelte 10. jubileumát. Hosszú idő után ekkor tértek vissza a Müpába, ahol megújult műsorral és olyan vendégekkel vették le a lábáról a közönséget, mint az Akkezdet Phiai és a Punnany Massif énekesei. Játsszuk újra!

Hommage à Johann Sebastian Bach 1.

Bach 336. születésnapja alkalmából két kiadós összeállítással készültünk. Az első estén Brandenburgi versenyeit a Budapesti Vonósok, szólóműveit Baráti Kristóf, Perényi Miklós és Várjon Dénes játssza el, a kiváló bariton, Michael Volle és az Akademie für Alte Musik Berlin pedig a Bach-kantátákból válogat.

Hommage à Johann Sebastian Bach 2.

Michel Bouvard az e-moll prelúdium és fúgát, Bach billentyűs mesterműveit pedig kiváló magyar zongoristák szólaltatják meg a Pannon Filharmonikusok közreműködésével. Vashegyi György együttesei, az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus lenyűgöző énekesekkel karöltve a h-moll misével kápráztatják el a hallgatót.

További információk: mupa.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek