Nyomtatás

PÉNZ a túléléshez – 2. hullám, 2020. december 17.

2020-12-07 369

A járvány második hullámának elején a gazdasági szereplők még reménykedtek. Ma már eluralkodott a kilátástalanság érzete. Meddig tart a recesszió, mikor indulhatunk el ledolgozni az elszenvedett veszteségeinket?

A világon senki nem tudja megmondani, meddig tart a bizonytalanság, s vége lesz-e valaha. Addig is ki kell tartani, finanszírozni kell a működést, a talpra állást. Még vannak támogatott hitelprogramok beruházásra, forgóeszközre, likviditásfinaszírozásra és munkahely-megőrzésre. Az MFB, az MNB és a Széchenyi Hitelprogramok választéka rendelkezésre áll. Az Európai Uniós vissza nem térítendő támogatásokat is átirányították gazdaságmentésre.

Vészhelyzet van, de csak szórványosan és kis időre jelennek meg a padlót fogott szektoroknak nyújtott bértámogatások, adó- és tb-elengedések.

Milyen források és finanszírozási segítségek maradtak még, s számíthatunk-e új támogatásokra a kényszerű leállások miatt?

Előadóink azonnali konzultáción adnak személyre szabott tanácsokat, információkat.

Időpont: 2020. december 17.
Helyszín: online
További információk: ppkonferencia.hu

(Esemény Menedszer)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek