Nyomtatás

Ingyenes kertmozi nyílt Budapesten, a Tímár utcánál

2020-06-09 962

A járvány nálunk már lecsengőben van, ahogy a hivatalos számokból kiolvasható, viszont sok olyan kulturális intézmény van, ami még nem nyithat meg. Ilyenek például a klasszikus mozik is.

Egy III. kerületi kerthelyiség idén is megnyitja ingyenes kertmoziját, ahol a közönség szavát meghallgatva, az újabb filmek helyett kedvenc klasszikusokat vetítenek majd, egész nyáron.

Beszéltünk róla, hogy újraéledhetnek az autósmozik, Balatonon egyáltalán nem ritka jelenség a kertmozi és szerencsére a pop-up vetítések mellett a III. kerületi Budapest Gardenben már tavaly felismerték, hogy bőven van igény a fővárosban is az efféle kikapcsolódásra.

Kempingszékeken ülve, fröccsöt kortyolgatva mozizni egy balzsamos nyári estén úgy, hogy közben a fáradt lábaink a selymes, hűvös homokban pihennek.

Idén is indul a Budapest Garden ingyenes kertmozi, ahol júniusban 20:30-kr indulnak a vetítések, hogy már egy kósza napsugár se zavarhassa meg a mozis élményt, amire jócskán ki vagyunk már éhezve. Foglalás nincs, érkezési sorrendben lehet leülni a székekre, így érdemes hamarabb érkezni és a kezdésig üdítővel, frissítővel feledtetni a munkanap problémáit.

A vetítések szerdától szombatig tartanak. Eddig a júniusi programot publikálták, amiben olyan kedvenceket találunk, mint a Lesz ez még így se, a Blöff, a Forest Gump, az Ízek, imák, szerelmek, a Joker, vagy a Csillag születik. A filmeket szinkronnal, felirat nélkül vetítik.

(Forrás: roadster.hu)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek