Nyomtatás

Kkv-hitelezés és gazdaság-újraindítás, 2020. május 5.

2020-04-27 811

Hatalmas feladat hárul a magyar bankrendszerre és a hitelpiacra a magyar gazdaság koronavírus-járvány közbeni és utáni újraindításában.

A Növekedési Hitelprogram új szakasza és a kormány által bejelentett új, kedvezményes hitelprogramok és garanciák alapjaiban írhatják újra a magyar kkv-hitelezés logikáját. Mit vállalnak a bankok a kkv-k likviditásának és beruházási aktivitásának helyreállításában és mit nem? Mit hoznak az új hitelprogramok és hogyan segítheti a hitelezés minél több magyar vállalat fennmaradását? Ezekről a témákról lesz szó a Hitelezés 2020 konferenciánk második online rendezvényén.

A rendkívüli helyzet sem ad okot arra, hogy lemaradjanak a legfontosabb történésekről és nélkülözniük kelljen tapasztalt szakértőink útmutatását és véleményvezéreink jövőképét. Vegyen részt online rendezvénysorozatunkban a magyar hitelpiac legjelentősebb szakértőivel és legyen naprakész a gyorsan változó helyzetben is!

A Hitelezés ONLINE sorozatunk soron következő időpontjai és témái:
1. 2020. május 5. - Kkv-hitelezés és gazdaság-újraindítás
2. 2020. május 19. - Fogyasztási hitelezés veszélyhelyzet idején

Ha jegyet vált egy vagy az összes Hitelezés online konferenciára, akkor a kifizetett jegyek értékét beszámíttathatja a legközelebb megrendezésre kerülő Hitelezés offline konferencia jegyárába, mely a magyar hitelpiac stabil és megbízható rendezvénye egy évtizede.

Időpont: 2020. május 5.
Helyszín: online
További információk: portfolio.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek