Nyomtatás

Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál, 2020. február 2-ig

2020-02-01 844

Újra Budapestre érkezik a rangos fesztivál, amelynek a Corvin mozi ad otthont. A kreatív dokumentumfilmek kedvelőinek igazi különleges programnak ígérkezik a programsorozat.

A dokumentumfilmeket 3 különféle szekcióban indítják, de ezen felül még rövid dokumentumfilm verseny is megrendezésre kerül. A magyar dokumentumfilmesek külön figyelmet kapnak, hiszen az elmúlt 25 év legkülönlegesebb dokumentumfilmjeit is levetítik a közönségnek. A látogatóknak lehetőségük nyílik az alkotókkal is találkozni a helyszínen.

A filmvetítések után a filmek alkotói szeretettel várják az érdeklődőket. A fiataloknak különleges dokumentumfilm válogatással is készülnek a szervezők. Ezt a programot nem érdemes kihagyni, főleg ha kedveljük a dokumentumfilmeket. Egész nap várhatók a filmvetítések, így bármikor is érkezünk a helyszínre biztosak lehetünk abban, hogy megfelelő szórakozási lehetőséget találunk.

További információk: bidf.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek