Nyomtatás

Jégvirágtól Borvirágig Fesztivál, 2020. január 11.

2020-01-06 1049

Monor városa az idén is kalandozásokra hívja a finom és különleges ízek kedvelőit. Sokadik alkalommal várja ebben az évben is a kulináris élmények kedvelőit, akik a szervezők örömére mindig vissza-vissza térnek a gasztronómiai rendezvényre.

A monori pincefalu szívében nem lesz hiány a jobbnál jobb és különlegesebbnél különlegesebb forralt borokból, hiszen még több és lelkes boros gazda várja az érdeklődőket. A kedves vendégek bő választékból szemezgethetnek, biztosan mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő minőségű nedűt.

Hűen a hagyományokhoz, az idén is több ételkészítő mester ad számot tudásáról, s látja vendégül a kiérkezett látogatókat, akik megkóstolhatják a legújabb kreálmányokat. Mindenkit sok szeretettel várnak Monorra, az egyik legjobb év indító eseményére. A szórakozás garantál, ahogy az is, hogy senki nem marad éhes, szomjas ezen a napon.

Időpont: 2020. január 11.
Helyszín: Monor
További információk: monoriborut.hu

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek