Nyomtatás

DOMOTEX, 2020. január 10-13.

2020-01-02 780

A padlóburkoló anyagok első számú nemzetközi szakvására, a DOMOTEX kiállítás várja az ágazat képviselőit, és meghatározó üzleti döntéshozóit Hannoverbe.

A hannoveri szakkiállításon a padlóburkoló ipar teljes áruválasztéka, valamennyi termékcsoportja és irányzata jelen van. A legújabb, kézzel és géppel szőtt szőnyegek, textilek, elasztikus padlóburkolatok, parketták, laminált padlók mellett a kapcsolódó lerakási, tisztítási, ápolási, felhasználási technikák, gépek és szerszámok is helyet kapnak. A világ minden tájáról érkező kis- és nagykereskedők, tervezők, belsőépítészek, lakberendezők, kézművesek egy átfogó, aktuális piaci áttekintést nyerhetnek a négy napos kiállításon.

A tervezett kísérőprogramok között számos olyan izgalmas előadás, árubemutató kap helyet, melyek az egészséges környezetben zajló, biztonságos munkavégzés praktikáival, a kézműipar mindennapi kihívásaira ajánlott, modern megoldásokkal ismertetik meg az érdeklődő résztvevőket.

Helyszín: Hannover
További információk: hannoverkiallitas.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek