Nyomtatás

Kovács Kati életmű koncert, 2019. december 21.

2019-12-16 917

Kovács Kati Symphonic Live koncertek online jegyvásárlási lehetőséggel. Kovács Kati Kossuth- és Liszt Ferenc díjas előadóművész, színésznő, dalszövegíró, minden idők egyik legkiemelkedőbb, legsikeresebb magyar énekesnője élő nagykoncertet ad zenekarával, szimfonikus kísérettel a Budapest Kongresszusi Központban.

Közel tíz éven át kísérte az UNIVERSAL, egy ideig az EXPRESS zenekar, 2011-től jelenlegi zenekarával dolgozik. Több mint 50 éve a pályán! Töltsenek el egy felejthetetlen estét az örökifjú, csodálatos Kovács Kati társaságában!

Generációk nőttek fel a dalain, szüleink, nagyszüleink csillogó szemekkel emlékeznek vissza fiatalságukra, amikor talán épp az Ő koncertjén szövődött közöttük szerelem. Az örökifjú énekesnő idén tölti be 75. születésnapját így értelemszerűen az idei év egy kerek jubileum jegyében telik mind számára, mind a ma is népes rajongótábora számára.

Időpont: 2019. december 21.
Helyszín:
Budapesti Kongresszusi Központ
További információk:
jegy.hu
 

(Esemény Menedzser)
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek