Nyomtatás

Országos Rajzfilmünnep, 2019. november 15-17.

2019-10-31 885

A KEDD, Magyarország egyik legsikeresebb animációs műhelye hetedszer rendezi meg az Országos Rajzfilmünnepet 2019. november 15-17-ig.  A stúdió azon dolgozik, hogy az animációs műfaj minél teljesebb keresztmetszetét mutassa be az érdeklődő közönségnek, és a rendezvényhez csatlakozó helyszínek segítségével az ország minél több pontjára eljusson. Az Országos Rajzfilmünnep a legkisebb gyerekektől a legidősebbekig a legkülönbözőbb korosztályok számára kínálja a közösségi filmnézés élményét.

Az idei Rajzfilmünnepre már több mint 110 helyszín jelentkezett, ahol a szakemberek által összeállított  gazdag filmkínálatból minden helyszín egyedileg összeszerkesztett programmal ünnepelheti a rajzfilmeket.  Számos helyen izgalmas családi programokkal is várják a nézőket.

Idén a Mézga család bemutatásának 50. évét ünnepelve a 85 éve született Nepp Józsefre emlékezik a Rajzfilmünnep. A magyar animáció egyik legsokoldalúbb zsenijének több egész estés filmje is szerepel ezért a Rajzfilmünnep idei programjában, a Lúdas Matyitól Az Erdő kapitányán vagy a Gréti…! (egy kutya feljegyzései)-n keresztül a Hófehérig, de lesz Mézga- és Bubó-maraton, Nepp kisfilmösszeállítás, illetve válogatás a Gusztáv-sorozatból.

Programkereső: Kérem a rajzfilmeket

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek